Velikonoční pečeně s nádivkou

Seznam surovin

Na nádivku:

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Do misky dejte jemně nasekané nebo umleté uzené kuřecí maso (nebo šunku), strouhanku, smetanu, vejce, 2 lžíce nasekané petrželky, drobně nakrájenou kapii, hrášek, pepř, špetku muškátového květu, sypký bujón a dobře vše rozmíchejte.

Vepřovou pečeni prokrojte na plát, mírně naklepejte, osolte, potřete udělanou nádivkou, stočte a ovažte potravinářským provázkem. Maso opečte ze všech stran na olejem potřené pánvi, dejte do pekáčku, posypte solí a drceným kmínem, podlijte a upečte doměkka.

Podle potřeby podlévejte. Upečené maso vyjměte, šťávu vypečte, posypte lžící hladké mouky, zalijte vodou a povařte. Maso vraťte do šťávy a společně krátce prohřejte. Podávejte s vařenými bramborami a zeleninovým salátem.

Hodnocení: 1,0/5

Hodnotilo: 1

Vaše hodnocení: 1

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...