Pórkový guláš s houbami

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Maso nakrájejte na kostičky, houby očistěte a nakrájejte (sušené namočte na 1 hodinu do vody).

Pórky omyjte a nakrájejte na silnější kolečka. Na oleji osmahněte pórek, houby a maso, ochuťte solí a pepřem.

Podlijte směs trochou vody, přidejte ostatní koření podle chuti a duste doměkka.

Mouku dobře rozmíchejte ve smetaně, přidejte k masu a povařte ještě asi 10 minut. Nakonec přimíchejte nasekanou zelenou petrželku.

Poznámka k receptu

Jako příloha se hodí chléb, houskový knedlík nebo vařené brambory.

Hodnocení: 5,0/5

Hodnotilo: 1

Vaše hodnocení: 5

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...