Vepřová pečeně s červeným zelím a jablky

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Maso osolte, případně pokmínujte, a vložte do trouby předehřáté na 200°C. Asi po 10 minutách snižte teplotu na 150°C, do pekáče vlijte trochu horké vody a maso pečte doměkka, občas ho přelévejte šťávou.

2. Omyté, nespařené, na nudličky pokrájené zelí dejte do kastrolu na rozehřátý tuk. Osolte ho, podlijte trochou vody a duste asi 10 minut. Přidejte nahrubo nastrouhaná (nebo na klínky pokrájená) jablka, podle
potřeby přisolte a poduste ještě 10 minut. Nakonec přilijte víno a nechte přejít varem.

Hodnocení: 3,0/5

Hodnotilo: 1

Vaše hodnocení: 3

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...