Mexické medailonky

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. V misce smíchejte hořčici, limetovou šťávu, římský kmín a skořici. Chilli papričku nakrájejte na tenká kolečka, koriandr nasekejte nahrubo, česnek prolisujte a přidejte do misky. Osolte a opepřete, promíchejte a část směsi odložte stranou, později se bude hodit k podávání.

2. Do zbylé marinády přidejte olivový olej a krátce prošlehejte. Maso očistěte, nakrájejte na medailonky, napíchejte na grilovací jehlice a naložte do marinády. Nechte odležet aspoň 1 hodinu, klidně ale i přes noc. Pak rozpalte grilovací pánev a maso z obou stran prudce ogrilujte. Podávejte s dobrým pečivem a odloženou marinádou.

Poznámka k receptu

Robustní chuť dijonské hořčice a římského kmínu skvěle sedne k jemnému masu vepřové panenky. Tentokrát se netrapte omáčkou k podávání a odložte si za tím účelem část marinády. Je totiž skvělá.

Hodnocení: 5,0/5

Hodnotilo: 1

Vaše hodnocení: 5

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...