Vepřové kapsy plněné jablky a sýrem

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Řízky tence naklepejte, osolte a opepřete. Na každý položte plátek šunky, sýr a čtvrtku oloupaného jablka, přehněte napůl a okraje sklepejte paličkou a zajistěte masovou jehlou nebo špejlí.

Na pánvi na rozehřátém oleji kapsy opečte z obou stran, přendejte je do pekáčku, zalijte 2 lžícemi vody a pečte asi 10-15 minut v předehřáté troubě.

Zbylá jablka oloupejte, nakrájejte na plátky, vložte je na pánev na rozehřáté máslo, zalijte je citronovou šťávou, osolte, opepřete a krátce prohřejte. Maso rozdělte na talíře a doplňte jablky.

Poznámka k receptu

Podávejte s různě upravenými bramborami, přidat můžete i kolečka kompotovaného ananasu.

Hodnocení: 5,0/5

Hodnotilo: 1

Vaše hodnocení: 5

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...