Vepřová roláda se zeleným pepřem

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Římský hrnec namočte na půl hodiny do studené vody.

Maso prokrojte na plát a tence ho naklepejte, osolte a opepřete. Uzené maso jemně umelte, přidejte do něj nakládaný pepř, směs rozetřete po mase, rozložte na ni na čtvrtky nakrájená vejce a okurky. Pevně stočte a zajistěte.

Z hrnce vylijte vodu, vložte do něj roládu, podlijte jen velmi malinko, zakryjte poklicí, vložte do trouby (nesmí být předehřátá!) a pečte jeden a půl až dvě hodiny.

Podávejte s různě upravenými bramborami.

Poznámka k receptu

Podávejte s různě upravenými bramborami.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...