Královské řízky

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Vepřové plátky naklepejte, osolte a obalte v solamylu. Z vajec, majoránky, pepře, soli, kečupu, papriky, prolisovaného česneku a jemně nasekané cibule umíchejte směs.

Plátky obalte ve směsi, uložte do hrnce nebo mísy, zakryjte a nechte 3 - 5 dní v chladu uležet.

Řízky smažte na rozpáleném oleji doměkka. Podávejte s vařenými bramborami, hranolky či kroketami a se zeleninovým salátem.

Poznámka k receptu

Nejste-li milovníky ostrých pokrmů, zaměňte pálivou papriku za sladkou a ostrý kečup za jemný.

Hodnocení: 4,5/5

Hodnotilo: 4

Vaše hodnocení: 5

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...