Vepřové kotlety se salátem z cizrny a rajčat

Seznam surovin

Na salát:

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

V míse smícháme mletý koriandr, kmín, pepř, citronovou kůru a olej, v této směsi obalíme kotlety a necháme je přikryté 3 hodiny (nebo přes noc) marinovat.

Cizrnu scedíme a nasypeme do mísy. Přidáme omytá rajčata nakrájená na kostičky, nadrobno nakrájenou cibuli, koriandr, mátu, citronovou kůru a steakovou omáčku, promícháme a salát uložíme do chladničky.

Marinované kotlety opečeme z obou stran na grilu (z každé strany asi 5 minut) a podáváme je s připraveným salátem.

Hodnocení: 4,0/5

Hodnotilo: 1

Vaše hodnocení: 4

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...