Vepřová pečeně netradičně

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Maso nakrojíme na plátky silné asi 1 cm, tak aby celá pečeně držela pohromadě. Maso pak dobře ze všech stran i v zářezech dobře osolíme a okořeníme.

Do každého zářezu vetřeme 1 lžičku hořčice a kečupu a vložíme kolečko cibule a plátek sýra. Povrch masa překryjeme plátky anglické slaniny a převážeme kuchyňskou nití.

V pekáči rozpustíme sádlo, vložíme do něj maso, podlijeme trochou vody nebo vývaru, obložíme kolečky cibule, přiklopíme poklicí a dáme péct. Asi po 40 minutách sundáme poklici a dopékáme ještě asi 20 minut , dokud není maso měkké a s křupavou kůrčičkou.

Hodnocení: 3,0/5

Hodnotilo: 1

Vaše hodnocení: 3

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...