Rokfórové kotlety

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Oloupanou a na kousky nakrájenou cibuli osmahneme v pánvi na rozehřátém sádle nebo oleji. Přidáme ďábelskou směs a promícháme. Do pánve vložíme kotlety a opečeme je z obou stran. Osolíme je, opepříme a dusíme pod pokličkou za průběžného podlévání červeným vínem doměkka.

Měkké maso potřeme utřeným česnekem, posypeme nastrouhaným nebo rozdrobeným rokfórem, pánev opět zakryjeme pokličkou a sýr necháme roztéci.

Maso rozdělíme na talíře, přidáme omáčku z pánve a podáváme například s vařenými těstovinami.

Poznámka k receptu

Místo kotlet můžete použít plátky krkovice, které nemají kosti a jsou šťavnatější (ale také kaloričtější).

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...