Šťavnatá krkovice se špenátem

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Brambory očistěte, rozkrájejte na půlky a uvařte v osolené vodě, do poloměkka. Rozehřejte pánev se 2 lžícemi olivového oleje, přidejte brambory a opékejte do zlatova. Před koncem opékání přidejte sušený tymián.

2. Maso lehce rozklepejte, vetřete lžíci olivového oleje a nechte 10 minut odpočinout.

3. Mezitím připravte špenát. Na rozpálené pánevi nechte zesklovatět pokrájenou cibulku, pak přidejte posekaný česnek a omyté listy špenátu, chvilku restujte, dochuťte podle sebe.

4. Na druhé pánvi opečte maso z obou stran, vyndejte a do výpeku přilijte 250 ml teplé vody. Pomocí polévkové lžíce postupně přidávejte obsah kalíšku Bohaté masové šťávy na tmavá masa a metličkou vše rozmíchejte. Nechte 2 minuty povařit.

5. Maso servírujte se špenátem a opečenými bramborami.

Hodnocení: 5,0/5

Hodnotilo: 1

Vaše hodnocení: 5

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...