Pizzaiola – vepřové plátky s rajčatovou omáčkou

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Rajčata přelijeme studenou vodou, oloupeme a nakrájíme nadrobno. Na pánvi s olejem zpěníme nakrájený česnek, přidáme nakrájená rajčata a smažíme asi 10 minut, aby omáčka zhoustla.

Plátky masa omyjeme, naklepeme a po stranách nakrojíme, aby se nekroutily. Maso vhodíme do další pánve s horkým olejem a osmahneme z obou stran.

Do pánve s měkkým masem přidáme omáčku z rajčat, ochutíme hrstí omytých kapar a oreganem, osolíme, opepříme, promícháme a ještě krátce podusíme.

Podáváme s bílým pečivem.

Poznámka k receptu

Plátky masa můžeme před smažením zaprášit moukou, aby se rychleji zavřely a nepustily tolik vody.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...