Medová žebra - Honey ribs

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Do většího kastrolu nalijte jablečný ocet, sójovou omáčku, balsamikový ocet a cukr. Přidejte vodu a promíchejte. Vložte žebra, zakryjte kastrol a vařte při nižší teplotě, než se maso začne oddělovat od kosti, asi 50-60 minut. Poté odeberte žebra, zvyšte teplotu na maximum a redukujte omáčku, dokud se nezačne lesknout, asi 5-10 minut. Přidejte med a chilli dle libosti. Asi 1 minutu prohřejte. Nalijte omáčku na žebra a okamžitě podávejte.

Poznámka k receptu

Tento recept pochází z USA a je velice snadný. Na přípravu budete potřebovat asi 75 minut, z toho samotné vaření zabere asi 60 minut. Z tohoto množství vytěžíte asi 6 porcí.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...