Chilli con carne s vepřovým masem

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. V pánvi rozpalte 4 lžíce oleje na smažení a orestujte na něm doměkka 2 jemně nakrájené cibule a 8 nasekaných stroužků česneku. Přidejte 2 lžičky nasekaných čerstvých chilli papriček, 400 g vepřové panenky (pokrájené na menší kousky) a 2 nakrájené zelené papriky a smažte dalších 4 - 5 minut, nebo dokud nechytnou barvu.

2. Přisypte plechovku bílých fazolí, vlijte 400 ml kuřecího vývaru, přidejte 4 lžíce rajčatového protlaku a přiveďte k varu. Nechte na mírném plameni probublávat 6 minut, nebo tak dlouho, dokud není maso hotové. Osolte a opepřete podle chuti a těsně před podáváním přidejte do chilli po 4 lžících nasekaného kopru, kerblíku a petrželky.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...