Telecí s houbami, zeleninou a pažitkovými bramborami

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Brambory osolte a uvařte v páře.

2. Ještě horké je obalte v najemno nasekané pažitce. V páře uvařte do změknutí také pórek, karotku a přepůlené žampiony.

3. Telecí maso zlehka naklepejte, okraje nařízněte, lehce ho osolte a ochuťte houbovým kořením.

4. Na oleji ho opečte z obou stran, odstavte z ohně a zakryté s polovinou másla nechte dojít.

5. Rozehřejte zbytek másla a před podáváním jím zakapejte zeleninu.

Poznámka k receptu

V libovém červeném mase či pažitce (s doplňkovým vitaminem C) najdete mimořádně silný antioxidant jménem KARNOSIN.

KARNOSIN: Experti na anti-aging programy o něm tvrdí, že je to lék pro 21. století. Tento mimořádně silný antioxidant mobilizuje energii, zpomaluje stárnutí a chrání DNA před oxidací.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...