TELECÍ PICCATA

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Maso z obou stran osolte, opepřete a zaprašte moukou. V pánvi se silným dnem rozpalte olej a maso opečte dozlatova. Pak ho vyjměte a uchovávejte v teple. Do pánve vlijte víno a odvařte všechny přípečky. Nechte ho zredukovat na polovinu objemu a přilijte vývar. Přidejte na plátky nakrájený citron a vařte asi 10 minut. Nakonec přidejte kapary, nasekanou petrželku a stáhněte z plotny. Zašlehejte studené máslo, vraťte do omáčky maso a podávejte s gnocchi, těstovinovou rýží nebo šťouchanými bramborami.

Poznámka k receptu

Navinulá omáčka se silnou masovou chutí ve spojení s libovými kousky mladého masa je silně návyková. Připravíte ji bleskurychle, takže si ji můžete udělat, kdykoli dostanete chuť.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...