Telecí kapsy v alobalu

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Slaninu rozpustíme, přidáme kostičky housky, osmažíme je do křupava, zalijeme vejci rozmíchanými s mlékem a zmírníme teplo a mícháme do zhoustnutí. Pak přidáme petrželku, osolíme a opepříme promícháme a dochutíme. Na závěr přidáme solamyl a opět důkladně promícháme.

Maso naklepeme přes fólii na co největší plátky. Poklademe je připravenou směs, přeložíme, sklepeme okraje a zabalíme do olejem potřeného alobalu (raději do dvou vrstev) vždy s větvičkou tymiánu.

Kapsy pečeme na středně rozehřátém grilu z každé strany cca 7- 9minut. Upečené kapsy necháme ještě dojít 5 minut stranou při menší teplotě.

Hodnocení: 4,0/5

Hodnotilo: 1

Vaše hodnocení: 4

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...