Zapečený hejk

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Očistěte a nakrájejte na plátky žampiony. Osmahněte je na másle a krátce poduste.

Naporcujte filety z hejka. Porce osolte, opepřete a z každé strany 3 - 4 minuty opečte na oleji, a pak je naskládejte těsně vedle sebe do zapékací mísy.

Rozmíchejte zakysanou smetanu s nastrouhaným tvrdým sýrem (výborný je uzený), utřenými stroužky česneku, mletou sladkou i pálivou paprikou, solí a podušenými žampióny.

Směs nalijte na rybu, vložte do hodně vyhřáté trouby a zapékejte cca 15 minut.

Poznámka k receptu

Podávejte s hranolky, chlebem nebo jiným pečivem.

Hodnocení: 5,0/5

Hodnotilo: 1

Vaše hodnocení: 5

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...