Zapečená ryba

Seznam surovin

Ryba:

Salát:

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Filety rozložte na talíř, zakapejte je citronovou šťávou, osolte a posypte najemno nasekanou petrželkou. Na oleji zpěňte cibule nakrájené na malé kostičky. Zapékací misku vymazanou
polovinou másla naplňte polovinou zpěněné cibule. Přidejte polovinu uvařených, nahrubo
nastrouhaných brambor, na ně rozložte druhou část cibule, rybí fi lety a nakonec zbylé
brambory. Všechno zalijte 12% smetanou promíchanou se sýrem. Na povrch rozložte
zbylé máslo, pokrájené na kousky.

Pečte asi 15 minut v troubě rozpálené na 200 °C.
Podávejte se salátem z čínského zelí ochuceného zálivkou, smíchanou z oleje,
citronové šťávy, hořčice a špetky soli.

Hodnocení: 3,0/5

Hodnotilo: 1

Vaše hodnocení: 3

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...