Tatarák z lososa

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Rajčata rozkrojte na čtvrtiny. Vykrojte z nich střední část se semínky. Každé rajče pevně přidržte slupkou dolů k pracovní ploše. Nůž veďte co nejblíže slupky a odkrojte ji.

2. Stejným způsobem odstraňte kůži z lososa.

3. Rybu zbavte prostřední části (tukového valu), která má příliš výrazné aroma.

4. Rybu pak nakrájejte na plátky a poté na drobné kostičky. V míse je smíchejte s nadrobno pokrájenými rajčaty, kapary, citronovou šťávou, koprem, se solí, s pepřem a trochou oleje.

5. Směs napěchujte do tvořítka, pak ho sejměte a tatarák podávejte s plátky bagety a ochucenou zakysanou smetanou.

Poznámka k receptu

Pochoutka z čerstvé ryby jen lehce marinovaná citronovou šťávou vás okouzlí!

Hodnocení: 2,0/5

Hodnotilo: 1

Vaše hodnocení: 2

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...