Smažená ryba na čínský způsob

Seznam surovin

Na rybu:

K podávání:

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Filé nakrájejte na hranolky o velikosti asi 2 x 2 x 10 cm. Osolte je a nechte chvíli marinovat ve směsi oleje a rýžového octa.

2. Mezitím ušlehejte sníh z bílků a vmíchejte do něj škrob a strouhanku.

3. Kousky ryby ve směsi obalte a zprudka je osmažte. Pak je na nižším plameni pomalu dopékejte dozlatova.

4. Hotové pokládejte na papírové ubrousky, které z nich odsají přebytečný tuk.

5. Podávejte je se skrojky citronu, s uvařenou rýží, se sladkou chilli omáčkou nebo se salátem z čínského zelí a bílé cibule se zálivkou z oleje, citronu a soli.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...