Závitky ze pstruha plněné bylinkovou fáší

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Rozdrobíme střídku bílého chleba, osolíme, opepříme, přidáme nasekané bylinky, smetanu a vypracujeme fáš (nádivku).

Pstruha usmrtíme, vykucháme, zbavíme šupin a vyfiletujeme. Filety osolíme, opepříme a naneseme připravenou fáš, stočíme do závitku a propíchneme párátkem. Ze zbytku pstruha uděláme vývar.

Do hrnce dáme kořenovou zeleninu, vodu a bílé víno. Závitky dáme na pařák a vaříme v páře cca 10 minut. Šafrán zabalíme do alobalu a dáme na cca 3 minuty do vyhřáté trouby a poté ho přidáme
do vývaru a svaříme na poloviční množství. Dochutíme citronovou šťávou, solí, pepřem a zjemníme smetanou. Zeleninu orestujeme na másle a dochutíme.

Z brambor připravíme pyré a ochutíme muškátovým oříškem. Podáváme ozdobené bylinkami.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...