Rybí paprikáš

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Ryby zbavte šupin, ploutví a ocasu a vykuchejte. Podél páteře je rozsekněte, vykostěte, nakrájejte na porce a osolte.

Cibuli nasekejte na drobno. Papriky nakrájejte na kostičky. Rajče nakrájejte na osminky. Slaninu nakrájejte na kostičky a na pánvi rozpusťte. Přisypte nakrájenou cibuli a na mírném ohni osmahněte do růžova. Přidejte mletou papriku, kostičky z paprik, rybí porce a osminky rajčete. Přikryjte a bez podlévání duste doměkka.

Smetanu s moukou důkladně rozmíchejte a nalijte na ryby. Vařte na mírném ohni, aby se maso nerozpadlo.

Poznámka k receptu

Podávejte s noky nebo s vařenými bramborami.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...