Pikantní podkovy z kapra

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Vykuchaného kapra rozkrájejte na podkovy. Tatarskou omáčku, hořčici, solamyl, sůl, koření, utřený česnek, citronovou šťávu a pivo rozmíchejte a směsí potřete kusy ryby. Přendejte je do mísy a přelijte zbytkem marinády. Mísu překryjte fólií nebo alobalem a uložte alespoň na 2 hodiny do chladu (nebo i přes noc).

Jednotlivé porce obalte v hladké mouce a usmažte z obou stran na rozpáleném oleji.

Podávejte ozdobené plátky citronu a snítkami zelené petrželky.

Poznámka k receptu

Vhodnou přílohou jsou jakkoliv upravené brambory a zeleninový salát.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...