Losos na lilku a rajčatech

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Rybí filety pokapeme šťávou z citronu a osolíme. Lilek (cuketu) a rajčata omyjeme, nakrájíme na plátky, osolíme je a ochutíme nasekanými bylinkami promíchanými s olivovým olejem.

látky lilku nebo cukety a rajčat rozložíme do pekáčku a obložíme je filety z lososa.

Naplněný pekáček vložíme do trouby vyhřáté na 200 °C a pečeme asi 25 minut.

Poznámka k receptu

Lososa můžete připravit i na grilu s dřevěným uhlím. Zabalte každý filet spolu s plátky zeleniny do archu alobalu, položte na mřížku rozehřátého grilu a za občasného otáčení grilujte asi 40 minut.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...