Kapr na grilu

Seznam surovin

  • kapr 4 kusy (filety)

Na bylinkovou marinádu:

Na pikantní marinádu:

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Na bylinkovou marinádu rozdrtíme v hmoždíři provensálské koření, kopr a kmín, přimícháme sůl a pak směs smícháme s olejem. Na pikantní marinádu smícháme sójovou omáčku a olej, přidáme trochu mletého zázvoru a česnek utřený se solí, vše prošleháme metličkou.

Filety z kapra nakrájíme na sudý počet menších kousků a rozdělíme je na čtyři stejné porce. Půlku každé porce naložíme do bylinkové a do pikantní marinády a necháme asi 20 minut odležet v chladu.

Odležené kousky kapra rozložíme na mřížku grilu s mírným žárem a grilujeme z obou stran asi 10 minut dozlatova.

Hodnocení: 4,0/5

Hodnotilo: 1

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...