Kapr Marengo

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Porce kapra osolíme, opepříme, obalíme v mouce a opečeme na tuku.

Přidáme jemně pokrájenou cibuli, a když se šťáva pod rybou vysmahne, přidáme očištěné a na tenké plátky pokrájené žampiony.

Podlijeme červeným vínem a vmícháme oloupaná a na drobné kostičky pokrájená rajčata. Spolu podusíme a dochutíme rozetřeným česnekem. Podáváme s vařenými brambory.

Poznámka k receptu

Pro lepší chuť rybího masa se doporučuje před zpracováním je osolit a nechat krátce odpočinout. Sůl má schopnost vytáhnout z masa část vody, maso pak nebude tak blátivé.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...