Bylinkový pstruh

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Opláchnuté a osušené pstruhy osolíme, opepříme a do břišní dutiny vložíme směs bylinek. Z obou stran každé ryby uděláme do kůže několik šikmých zářezů, pstruhy omotáme plátky slaniny a necháme asi 15 minut odležet.

Pak ryby rozložíme na rošt rozehřátého grilu a z každé strany grilujeme 8 - 10 minut. Grilované pstruhy podáváme obložené kolečky citronu a doplněné čerstvou nebo grilovanou zeleninou.

Poznámka k receptu

Nemají pstruhy? Vhodnou kuchyňskou alternativou pstruha duhového je jeho blízký příbuzný siven americký, který se stále častěji objevuje v nabídce obchodů.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...