Provensálský tuňák

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Rajčata osolte, opepřete a nechte v sítu okapat.

2. V hlubší pánvi rozehřejte lžíci olivového oleje, vložte do něj rajčata, přidejte česnek, většinu tymiánu a bazalky, snižte teplotu a vše 7 až 10 minut restujte. Občas promíchejte, rajčata ani bylinky nesmějí ztmavnout. Odstavte a vmíchejte olivy.

3. Na vysokou teplotu rozehřejte grilovací pánev, potřete ji olejem a steaky z tuňáka z každé strany asi minutu opékejte.

4. Na talíře rozdělte rajčatovou směs a přidejte k ní na plátky pokrájený steak. Podávejte ozdobené bylinkou a s čerstvým pečivem

Poznámka k receptu

Koenzym Q10 a vitamin E jsou obsažené v mase z tuňáka, extra panenském olivovém oleji a celozrnném pečivu (v bagetě nebo chlebu se semínky). Jejich síla se spojením zmnohonásobí.

Hodnocení: 5,0/5

Hodnotilo: 1

Vaše hodnocení: 5

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...