Tuňák s karotkou na sójové omáčce

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Porce tuňáka potřeme olejem, osolíme, opepříme a opečeme z obou stran na grilu nebo grilovací pánvi tak, aby maso na řezu zůstalo růžové.

Karotky očistíme, vložíme do vroucí, mírně osolené vody a vaříme 3 minuty. Scedíme je, vrátíme do hrnce, přidáme trochu oleje a zprudka orestujeme. Pak přidáme polovinu sójové omáčky, necháme rychle zpěnit, přidáme 4 lžíce vody a krátce podusíme (karotky by měly zůstat trochu tvrdší).

Ryby rozdělíme na talíře, přidáme karotku, pokapeme ji zbytkem sójové omáčky a každou porci doplníme výhonky mladého hrášku, rukolou nebo polníčkem.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...