Tuňák s baby fenyklem

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Brambory oloupejte, uvařte v osolené vodě a sceďte. Steaky osušte, osolte, opepřete, potřete olejem a citronovou šťávou a nechte krátce rozležet. Fenykl zbavte tuhých stonků (nechte jen lůžka) a překrojte na čtvrtky nebo půlky (velký fenykl nakrájejte na nudličky).

Na jedné pánvi zpěňte na lžíci oleje drobně nakrájenou cibuli a na plátky nakrájený česnek, přidejte fenykl, krátce orestujte a zalijte asi 4 lžícemi vody a citronovou šťávou. Poduste asi 2 minuty. Přidejte na půlky nebo čtvrtky překrájené brambory, kečup, promíchejte a ještě krátce prohřejte. Podle chuti osolte a opepřete.

Na druhé pánvi potřené olejem upečte z obou stran rybí steaky doměkka. Na talíře rozdělte fenykl s bramborami, přidejte steak a doplňte dílkem citronu.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...