Rybí závitky s chřestem

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Platýze podélně překrojte, vzniklé plátky zakápněte citronovou šťávou, osolte, opepřete a nechte rozležet.

Nakrájejte na nudličky pórek a mrkev a na kousky chřest. Na každý proužek ryby dejte trochu mrkve, pórku a kousek chřestu, stočte je do závitků a zajistěte nití nebo masovými jehlami. Uveďte do varu vodu, přidejte do ní kostku zeleninového bujonu, sůl a pepř, vložte závitky, zbylou zeleninu mimo chřestu a velmi zvolna vše vařte asi 15 minut. Pak vložte chřest a jen prohřejte.

Závitky vyjměte, zeleninu sceďte. Rozložte ji na talíře a přidejte závitek.

Poznámka k receptu

Podávejte s čatní nebo chilli omáčkou a pečivem.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...