Ryba Panga na sektu

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Na pánvi rozpustíme máslo, na kterém osmažíme lehce osolené maso. Vždy před otočením posypeme rybu rozpustnou kávou. Otáčíme na každou stranu dvakrát a smažíme, dokud není maso krásně hnědé. Před posledním otáčením podlijeme rybu sektem.

Maso vyndáme na talíř, k omáčce na pánvičce přidáme smetanu, nasypeme nakrájenou pažitku a krátce povaříme.

Podáváme s rýží, dozdobenou čerstvými rajčaty, případně s kolečkem citronu.

Poznámka k receptu

Rybu doporučujeme upravovat čerstvou, ne zmrazenou. Na výsledné chuti je to znát.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...