Red snapper s italskou zeleninou

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Porce ryb osolíme, opepříme, opečeme je z obou stran v pánvi na olivovém oleji a uložíme v teple.

V čisté pánvi rozehřejeme olivový olej a pomalu na něm orestujeme celé oloupané šalotky. Přidáme nakájené grilované papriky, sušená rajčata a olivy, společně vše opečeme a dochutíme solí, pepřem,
balzamikovým octem a lístky oregana.

Opečené ryby rozdělíme na talíře, navršíme na ně zeleninovou směs a podáváme s bílým pečivem a bílým vínem.

Poznámka k receptu

Red snapper (chňapal červený) je opravdu delikatesní mořská ryba, která má libové, bílé až narůžovělé maso, málo kostí a vyniká lahodnou chutí.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...