Pangasius na grilu s pečenou zeleninou

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Na horkém grilu opečeme z obou stran kousky červené kapie a plátky cukety. Vložíme do mísy a zamícháme s omáčkou.

Rybu osolíme opepříme, potřeme z obou stran olejem a položíme na gril. Pečeme z každé strany 2 minuty (krátce a intenzivně, aby se nevysušila).

Omáčka: Rajče rozčtvrtíme. Odstraníme řídký jádřinec. Masitou část rajčete nakrájíme na kostky a ty rozmačkáme v misce vidličkou na hrubou kaši. Smícháme s nasekanou bazalkou, prolisovaným česnekem, tatarskou omáčkou a dochutíme octem, špetkou cukru a solí.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...