Makrela s olivovou panádou

Seznam surovin

Na panádu:

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Všechny přísady na panádu vložíme do robotu a rozmixujeme na hustou kompaktní pastu (podle potřeby ji můžeme ještě zahustit toastovým chlebem a dochutit solí a pepřem).

Z makrel odřízneme hlavy a potom podél páteře vyřízneme celou kostru. Konec páteře ustřihneme nůžkami a makrely necháme u ocasu spojené. Panádu natřeme na spodní vnitřní část každé makrely a vrchní díl makrely položíme na panádu.

Ryby svážeme provázkem, aby se nám při grilování nekroutily. Osolíme je, opepříme, pokapeme olivovým olejem a opečeme z obou stran v troubě zapnuté na gril (nebo přímo na grilu) celkem asi
15 minut.

Poznámka k receptu

Makrely podávejte s čerstvým pečivem a nakrájenými masitými rajčaty.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...