Lososové filé s jemnou sýrovou omáčkou

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Lososa nasolíme, opepříme, pokapeme citrónovou šťávou, poklademe plátky másla, vložíme do maximálně rozehřáté trouby a pečeme 10 minut. Mezitím si připravíme studenou sýrovou omáčku. Oddělíme žloutky a bílků. Žloutky smícháme s tvarohem, olejem, citrónovou šťávou a hořčicí. Směs vyšleháme na hladký krém. Z bílků připravíme tuhý sníh, do kterého přimícháme strouhaný sýr a opatrně promícháme s tvarohovou hmotou. Podle individuální chuti přisolíme a opepříme. Omáčku podáváme k pečeným lososovým filetům.

Hodnocení: 5,0/5

Hodnotilo: 1

Vaše hodnocení: 5

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...