Filé s máslovou mrkví a celerem

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. V kastrolu na másle pod poklicí poduste cibuli a zeleninu, smíchanou s petrželkou.

2. V grilovací pánvi rozehřejte olej. Filety osolte, opepřete a zprudka na něm opečte z obou stran.

3. Filety přesuňte na talíře a pokryjte směsí z kořenové zeleniny a jemně nasekané petrželky. Přiložte citron. Dodejte přílohu z brambor a ihned podávejte. Kdo nemá zeleniny nikdy dost, může kořenovou zeleninu zkombinovat i se salátem z míchané listové zeleniny s plátky jablek a kedlubny. Zakapejte ho citronem a olivovým olejem a dochuťte pepřem.

Hodnocení: 5,0/5

Hodnotilo: 1

Vaše hodnocení: 5

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...