Makrela pečená v troubě

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Ryby očistíme a opepříme. Pekáč vymažeme tukem a naklademe do něj ryby. Do mísy dáme nakrájená rajčata zbavená šlupek (nebo trochu zředěný protlak), olej, víno, česnek
a petrželku a dobře promícháme. Každou rybu polijeme touto směsí a posypeme strouhankou. Zbytek směsi
dolijeme do pekáčku. Pečeme v předehřáté troubě z jedné strany, pak rybu otočíme a opět posypeme
strouhankou a polijeme rajčatovou směsí. Je-li třeba, občas přelijeme šťávou nebo
podlijeme vodou. Podáváme s vařenými brambory a čerstvými rajčaty

Hodnocení: 3,0/5

Hodnotilo: 1

Vaše hodnocení: 3

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...