Losos na pomerančích provoněný tymiánem

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Z jednoho pomeranče vymačkáme šťávu a smícháme ji s olivovým olejem. Touto marinádou potřeme ze všech stran porce rybího masa, proložíme je snítkami čerstvého tymiánu a necháme 5 minut odpočinout.

Druhý pomeranč dobře omyjeme, nakrájíme na plátky a opečeme je spolu s připravenými porcemi lososa na grilu nebo na suché pánvi asi 6 minut z každé strany.

Na závěr lososa osolíme a ihned podáváme.

Poznámka k receptu

Nejvíce šťávy mají kubánské pomeranče. Poznáte je podle tenké kůry, která jde velmi špatně oloupat. Šťáva je ale vynikající.

Hodnocení: 2,0/5

Hodnotilo: 1

Vaše hodnocení: 2

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...