Vinná klobása s křenovou kaší

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Klobásu rozdělíme na čtyři stejně dlouhé díly, každý stočíme do šneku a opatrně propíchneme ostrou špejlí.

Brambory překrájíme a uvaříme v osolené vodě doměkka. V kastrůlku svaříme mléko se strouhaným křenem asi na třetinu původního objemu. Uvařené brambory slijeme, prolisujeme, smícháme s máslem a přecezeným křenovým mlékem a kaši podle chuti přisolíme.

Připravené klobásy opečeme z obou stran v pánvi na oleji.

Křenovou kaši naplníme do cukrářského sáčku s hladkou trubičkou a nastříkáme ji na čtyři talíře do šneku. Na každou porci kaše položíme jednu opečenou klobásu, ozdobíme petrželkou a ihned podáváme.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...