Šťavnaté karbanátky s kapustou

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Kapustu povařte v osolené vodě, nechte okapat a nakrájejte nadrobno. Cibulku nasekejte najemno a osmahněte na trošce oleje.

Mleté maso osolte a opepřete, zamíchejte do něj 1 vejce rozkvedlané v mléce, osmahnutou cibulku a kapustu. Směs ochuťte česnekem a podle hustoty přimíchejte strouhanku.

Vypracujte namočenýma rukama karbanátky a obalujte je v hladké mouce, rozšlehaném vejci a strouhance. Vložte je do rozpáleného oleje a usmažte z obou stran.

Poznámka k receptu

Podávejte teplé s bramborovou kaší nebo studené s pečivem a čerstvou zeleninou.

Hodnocení: 5,0/5

Hodnotilo: 2

Vaše hodnocení: 5

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...