Karbanátky pečené ve slanině

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

V míse smícháme mleté maso s oloupanou a jemně nakrájenou cibulí. Přidáme skořici, kari, sójovou omáčku, rum, vejce a strouhanku, osolíme, opepříme, důkladně promícháme a uložíme asi hodinu v chladu.

Pak z masové hmoty utvoříme placičky. Každou obalíme plátkem slaniny, placičky vložíme do pánve s rozpáleným olejem a opečeme je z obou stran dozlatova.

Hotové karbanátky uložíme v teple a do výpeku v pánvi přidáme rozkrojené a vypeckované blumy. Přimícháme marmeládu a necháme společně prohřát.

Karbanátky rozdělíme na talíře, ozdobíme je půlkami blum, propíchneme větvičkami rozmarýnu, přelijeme šťávou z pánve a podáváme s čerstvým pečivem.

Hodnocení: 5,0/5

Hodnotilo: 2

Vaše hodnocení: 5

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...