Houbové hlavičky plněné mletým masem

Seznam surovin

  • houby 16 kusů (s polozavřenými klobouky - žampiony, mladé bedly)
  • mleté maso 200 gramů
  • bylinky 1 svazek (čerstvé, dle chuti)
  • sůl
  • olej (na smažení)

Na těstíčko:

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Houbám vyřízneme nožičky (třeně). Mleté maso osolíme, smícháme s nasekanými bylinkami a naplníme ho do připravených houbových klobouků.

V misce rozšleháme vejce s moukou a těstíčko osolíme.

Naplněné houbové hlavičky namočíme v těstíčku a ihned je usmažíme dozlatova v pánvi ve vyšší vrstvě rozehřátého oleje.

Hodnocení: 3,0/5

Hodnotilo: 1

Vaše hodnocení: 3

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...