Gangster Burger

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Nejprve si uděláme burgery. Maso dáme do mísy, přidáme asi lžičku soli, opepříme ho a důkladně rukama prohněteme. Pak hmotu rozdělíme na čtvrtiny a vytvarujeme z nich burgery.

Bulky rozkrojíme a potřeme majonézou smíchanou s chilli. Rozehřejeme gril nebo grilovací pánev. Bulky i maso lehce potřeme olivovým olejem a spolu se slaninou ogrilujeme – bulky a slaninu dokřupava a masu stačí 5–6 minut po každé straně.

Pak začneme vrstvit: na spodní část každé bulky dáme čtvrtinu ledového salátu, na to položíme ogrilovaný burger, na něj slaninu, plátky rajčat a navrch čedar a cibuli. Posypeme solí, pepřem, zakryjeme vrchní částí bulek a podáváme.

Hodnocení: 5,0/5

Hodnotilo: 1

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...

Přečtěte si jinde