Americká sekaná

Seznam surovin

Na omáčku:

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Maso smícháme s drcenými sušenkami, salsou, solí, pepřem, olivovým olejem, nasekanou bazalkou, vejcem a ementálem. Směs dobře propracujeme a vytvoříme 200g bochánky.

Bochánky dáme na vymazaný plech a pečeme s cibulí nasekanou nahrubo v troubě vyhřáté cca na 175 °C asi 25 až 30 minut. Před koncem pečení potřemebochánky sekané omáčkou z kečupu, worchestru a hořčice a dáme dopéct.

Na úplný konec dáme na každý bochánek kousek parmazánu a necháme krátce zapéct. Podáváme s bramborovou kaší a šťávou z bochánků, nebose zelenými fazolkami.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...