Vinná klobása se zelím

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Zelí nakrájejte na kostičky, nasypte do vroucí osolené a z 1/2 citronu okyselené vody, 4-5 minut ho povařte a sceďte.

Na pánvi rozehřejte cukr s 1 lžící vody, nechte ho rozpustit a krátce bublat. Pak přidejte scezené zelí, na plátky nakrájená oloupaná jablka, propláchnuté rozinky, šťávu z druhé půlky citronu, podlijte vínem a zvolna vařte asi 4-5 minut.

Vmíchejte přepůlené a vypeckované bobule hroznového vína a krátce prohřejte. Podle chuti osolte a opepřete.

Klobásy mezitím rozdělte na 4 díly, stočte je do šneků a propíchněte křížem špejlemi, které podle potřeby zkraťte. Upečte je na olejem potřené pánvi z obou stran nebo je upečte potřené olejem na grilu.

Podávejte s připraveným zelím.

Hodnocení: 4,0/5

Hodnotilo: 1

Vaše hodnocení: 4

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...