Pilaf s masovými kuličkami

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Rýži propláchněte a nechte odkapat.

Mleté maso osolte, vmíchejte větší část petrželky, škrobovou moučku a meat másalu. Ze směsi utvořte malé kuličky. Vložte je na pánev s rozehřátým olejem, přidejte jemně nasekanou feferonku, opečte ze všech stran, zalijte jogurtem, příkon tepla ztlumte, zakryjte poklicí a poduste doměkka.

V kastrole rozehřejte máslo, přidejte rýži, krátce ji opékejte, dokud téměř nezesklovatí, přidejte omyté datle, zalijte vodou (cca 0,6 l), osolte, opepřete a se zakrytou poklicí zvolna poduste doměkka. Pak poklici sejměte, vmíchejte knedlíčky, petrželku a nasucho opražené mandle.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...