Zbojnický špíz

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Maso nakrájejte na kousky, cibuli na silnější kolečka. Vinný ocet zřeďte trochou vody a svařte s celým pepřem, bobkovým listem a nasekanou petrželkou. Touto marinádou zalijte maso a cibuli a nechte stát alespoň hodinu.

Papriky a slaninu nakrájejte na plátky. Připravte grilovací jehly a rozehřejte gril. Na jehly napichujte střídavě maso, slaninu, cibuli a papriku.

Osolte, opepřete a opečte na grilu doměkka.

Podávejte s pečivem a se zeleninou.

Poznámka k receptu

Místo jehněčího masa můžete použít drůbeží.

Hodnocení: 5,0/5

Hodnotilo: 1

Vaše hodnocení: 5

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...