Jehněčí kebab

Seznam surovin

Na marinádu:

Na omáčku:

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Metličkou našleháme jogurt, citronovou šťávu, ocet a postupně přidáváme olej. Nakonec přimícháme všechny ostatní přísady.

Maso nakrájíme na stejně velké kostky, vhodíme do mísy s marinádou a necháme v chladničce asi na 2 hodiny. Přísady na omáčku smícháme a rovněž dáme do chladničky.

Masové kostky napíchneme střídavě s bobkovým listem na grilovací jehly a pečeme na grilu doměkka 5 - 10 minut. Při grilování potíráme marinádou. Upečené maso posypeme nakrájenou petrželí a podáváme s vychlazenou jogurtovou omáčkou.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...